Grip op de uitdagingen van morgen!

Digital Transformation

Digitalisering is overal om ons heen, zowel in ons privé-leven als in de zakelijke wereld.
Dat is al enkele tientallen jaren zo, echter, we komen nu aan op een punt dat de kracht van technologische toepassing een exponentieel karakter krijgt. Digitaal is het nieuwe
normaal en Digital Transformation (DT) is het bijbehorende verhaal.

Word een digitale meester: krijg grip op de digitale transformatie

Digital Transformation gaat niet zozeer over (IT) technologie en de implementatie daarvan (ook wel bekend als ‘digitalisering’). Digital Transformation gaat over de veranderingen als gevolg van de exponentiële groei van de toepassingsmogelijkheden van Informatie & Technologie (I&T). Deze veranderingen hebben een impact op alle aspecten van de maatschappij, dus ook op de manier hoe bedrijven en organisaties opereren en zich voor (dienen te) bereiden op de digitale toekomst. Hoe geven bedrijven handen en voeten aan het besef dat ze hier ‘iets’ mee moeten? Download voor een antwoord op die vraag de whitepaper van Floor Clijsen en Pim Roessink en/of lees de brochure .

 
Digital Transformation roept voor elk bedrijf of organisatie een aantal belangrijke vragen op:
- Heeft de organisatie een goed beeld van wat Digital Transformation inhoudt?
- Welke trends komen er op ons af? Welke gaan ons raken? Hoe dan en waar precies?
- Wat kunnen we leren van andere ‘best practices’ of ‘best failures’?
- Waar komen bedreigingen of kansen vandaan? Vanuit de eigen branche of vanuit een totaal
  andere hoek of ontwikkeling?
 
 
 
 
 
 
Novius heeft een aanpak ontwikkeld, de i-five™ methode, die een organisatie begeleidt vanuit de breedte van mogelijke (digitale) trends naar een bijgestelde digitale strategie. Om vervolgens de 
slag te maken naar een uitgewerkte transitie-aanpak, gevolgd door actie!
 
De i-five™ methode: sleutel tot succes
Aan de hand van een beproefd stappenplan wordt de hele organisatie meegenomen in een reeks concrete workshops en uitwerkingen. De methode is modulair opgebouwd uit 5 stappen die allen beginnen met een ‘i’, vandaar ‘i-five™’!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vijf stappen met achter iedere stap weer 3 substappen met workshops, inspiratiesessies en
analyses. Praktisch en overzichtelijk. De i-five™ methode werkt toe naar de kern van de aanpak,
waar het namelijk om gaat: een degelijke transitie-aanpak gevolgd door actie!
Dit komt aan bod in de 4e en 5e stap (‘Inrichting’ en ‘Implementatie’), de kernexpertise van Novius. Ofwel, de transitie zelf, volgens de beproefde aanpak van Novius (haar ‘diamant’), het Business Transformation Framework. Klik op het framework voor meer informatie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Al ruim 20 jaar is Novius befaamd om haar transitieplannen, die zij vervolgens succesvol omzet
naar actie en resultaat. Toegepast bij enkele honderden klanten, warme referenties.
 

Op vrijdag 12 mei, 9 juni en 23 juni organiseert Novius weer een Masterclass Digital Transformation. Deze Masterclass geeft u een korte samenvatting van wat ons de komende jaren te wachten staat. Daarnaast schetsen wij u onze aanpak i-five™ die u begeleidt door de transitie van uw organisatie. Schrijf nu in!

Novius heeft als onderdeel van de i-five™ aanpak een Digital Transformation Game ontwikkeld waarmee organisaties op toegankelijke en toch enerverende wijze kennis maken met de belangrijkste Drivers of Transformation. Daarnaast creëert de game bewustwording. Een tool die op leuke en enthousiaste doch effectieve wijze de mindset van het team omzet en meeneemt naar de digitale toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Novius door te mailen naar office@novius.nl of door te bellen naar 0343-760076.