Novius Academy

Novius Academy opleidingen en trainingen

Novius Academy opleidingen en trainingen

Novius vindt het belangrijk om haar kennis en ervaring te delen. Vanuit de Novius Academy bieden we daarom een breed scala aan opleidingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Actuele invalshoeken. Creatieve docenten. Geschikt gemaakt voor alle niveaus.

We hanteren een integrale benadering waarin business en ICT, ontwerpen en ontwikkelen in samenhang worden bekeken. Naast opleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling, informatievoorziening en project- en verandermanagement verzorgen we ook trainingen voor het aanscherpen van persoonlijke vaardigheden.

Novius Academy biedt méér dan theorie en diepgang alleen. In al onze opleidingen staat de praktijk centraal; voorbeelden en ervaringen komen uit eerste hand. We streven ernaar om concrete oplossingen te bieden die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Doordat Novius brancheonafhankelijk werkt, kunnen we bovendien inzicht geven in vrijwel iedere situatie en ingebrachte case.

Op zoek naar maatwerk? Al onze opleidingen kunnen in overleg volledig op persoonlijke vragen, wensen en knelpunten worden afgestemd
 

Wij werken aan de ondersteuning en verbinding van erfgoedorganisaties en -eigenaren op inhoud en werkprocessen. Dat vraagt om een solide ICT-fundament. Guido Bayens begeleidt ons bij het herstructureren van de ICT-architectuur. Hij schakelt soepel tussen de verschillende organisatieniveaus en weet bovendien ICT inzichtelijk te maken voor het management.

Dirk Houtgraaf
Hoofd Sector Kennisuitwisseling Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Bedrijfsleven

Novius Academy voor het bedrijfsleven biedt een samenhangend pakket aan opleidingen op het gebied  van bedrijfsarchitectuur, procesinrichting, informatieplanning en project- en implementatiemanagement. 

Meer over de Academy voor Bedrijfsleven

Overheid

Novius Academy voor Gemeenten biedt een samenhangend pakket aan opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfs- en informatiearchitectuur, procesinrichting, transformatieplanning en project-  en implementatiemanagement. De Academy is... Meer over de Academy voor Overheid

Vaardigheidstrainingen

Een goede adviseur is in staat om inhoudelijke verandervraagstukken te doorgronden, maar beschikt óók over de vaardigheden die nodig zijn om organisaties beter te laten functioneren. Zoals... Meer over Vaardigheidstrainingen