Carrière

Binden & Boeien

Binden & Boeien

Wij vinden het belangrijk dat Novianen energie krijgen van hun werk. Dat ze gestimuleerd worden om zich constant te blijven ontwikkelen binnen een collegiale, op samenwerking gerichte cultuur. We willen dat Novianen zich inhoudelijk en persoonlijk thuis voelen bij het bureau. Daarom besteden we volop aandacht aan het Boeien & Binden van Novianen.

Boeien draait om het stimuleren en faciliteren van Novianen om de besten te worden in hun vak. We prikkelen nieuwsgierigheid en geven richting aan persoonlijke ontwikkeling. Opdrachtmatching, opleidingen en trainingen worden dan ook op individuele ambities en groeipaden afgestemd. Binnen je Competence Center word je uitgedaagd om je kennis en kunde voortdurend door te ontwikkelen en zo bij te dragen aan het thougth leadership. Daarnaast kun je deelnemen aan inspirerende discussies en themasessies van de andere CC's, waardoor je je ook buiten je directe vakgebied verder kunt versterken.

Binden staat voor verbondenheid en betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat Novianen elkaar kennen, elkaar weten te vinden en bij elkaar terecht kunnen voor ondersteuning. We creëren teamgeest en gezamenlijkheid. Inhoud en fun. Zo wordt elke themasessie gevolgd door een medewerkersdiner en organiseren we jaarlijks een teambuildingsweekend in binnen- of buitenland. In de zomer is er een Novius-middag; in de winter vieren we samen Sinterklaas en luiden we tijdens een drukbezochte borrel het nieuwe jaar in.

Academy

Trainingen en opleidingen: Ik als professional

Deze training gaat over jou. Als persoon, als collega en als professional. Wat zijn jouw persoonlijke voorkeuren en hoe beïnvloedt dat de samenwerking met mensen en groepen? Hoe reageer jij onder moeilijke omstandigheden? Waarom vind je het lastig om met bepaalde collega's samen te werken? In de training Ik als professional leer je jezelf en anderen op een creatieve manier beter kennen.

Lees meer

carrière

Werken bij Novius

Wij versterken voortdurend ons team met talentvolle adviseurs, architecten en projectmanagers die succesvol veranderingen tot stand brengen bij onze opdrachtgevers.

Lees meer

Vacatures

Meer vacatures