Carrière

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Novius hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We geven je dan ook volop de ruimte om je kennis, ervaring en vaardigheden op te bouwen, aan te scherpen en toe te passen in de praktijk – en zo de beste te worden in je vak.

Opleiding en training

Kennis en kunde van ons vakgebied komen niet uit de lucht vallen. Ze moeten voortdurend worden opgebouwd en bijgeslepen. Daarom bieden we je een intensieve, op jouw vakgebied aansluitende, opleiding aan de Novius Academy. Ook neem je actief deel aan de productontwikkeling binnen een Competence Center en stimuleren we je om seminars, lezingen en themasessies bij te wonen. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om je door middel van training of coaching verder te ontwikkelen – zowel inhoudelijk als qua vaardigheden. Naast vakspecifieke knowhow ligt de nadruk op

  • Communicatieve kracht
  • Creativiteit/probleemoplossend vermogen
  • Zelfstandigheid
  • Resultaatgerichtheid/pragmatisme
  • Initiatief
  • Flexibiliteit
  • Externe gerichtheid/Commercie;
  • Samenwerking/Coaching;
  • Leidinggeven.

Competence Centers

Je bent actief in ten minste één van de vier Competence Centers (CC). Hierbinnen versterk je samen met collega’s je advieskracht, met als doel om binnen het vakgebied als thought leader te worden gezien. Daarnaast ontwikkel je gezamenlijk de uitingen van het vakgebied, zoals visies, methoden, technieken en raamwerken, maar ook opleidingen, seminars en publicaties. Elke CC organiseert bovendien jaarlijks een themasessie of ontwikkeldag, om zo in breder verband  te kunnen discussiëren over nieuwe ontwikkelingen en de verworven deskundigheid breed uit te kunnen dragen binnen het bureau.

Opdrachten

De praktijk is dé plaats om je kennis en advieskracht toe te passen en verder aan te scherpen. Vanuit een professionele consultancyomgeving voer je complexe opdrachten uit bij toonaangevende opdrachtgevers. We stemmen je opdrachten af op jouw persoonlijke ontwikkelingsplan, zodat je optimaal wordt gestimuleerd om je kwaliteiten te benutten en te ontplooien.

Kennisdeling

Kennisontwikkeling valt of staat bij kennisdeling. Je bent nieuwsgierig naar de bevindingen en redeneringen van anderen en publiceert en presenteert graag je vakgroepresultaten en opdrachtervaringen – zowel binnen als buiten het bureau. Bovendien biedt de Novius Academy je alle gelegenheid om je ook als trainer verder te ontplooien.

 

 

carrière

Werken bij Novius

Wij versterken voortdurend ons team met talentvolle adviseurs, architecten en projectmanagers die succesvol veranderingen tot stand brengen bij onze opdrachtgevers.

Lees meer

Vacatures

Meer vacatures

Academy

Novius Academy opleidingen en trainingen

Novius vindt het belangrijk om haar kennis en ervaring te delen. Vanuit de Novius Academy bieden we daarom een breed scala aan opleidingen voor het bedrijfsleven en de overheid....

Lees meer

Aanpak

Het Novius Business Empowerment Framework

Het Novius ‘ Business Empowerment Framework’  biedt veel houvast bij het succesvol en toekomstvast vormgeven en doorvoeren van verandering. Het framework bevat alle onderdelen die hierbij ...

Lees meer