Carrière

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Hebben je cv en motivatiebrief onze interesse gewekt? 

Dan volgt een wederzijdse kennismaking op ons kantoor. Wij gaan in op de organisatie, cultuur, klanten, opdrachten, onderscheidende kenmerken, etc. van Novius. Vervolgens krijg je de kans om vragen te stellen en volop te vertellen over jezelf.

Meestal kunnen we direct duidelijk zijn. Als we graag met je door willen, dan laten we dat weten. Zien we onvoldoende match met Novius dan beargumenteren we dat en denken we mee over alternatieven. Als we er nog niet uit zijn, vragen we om meer bedenktijd en reageren we enkele dagen later.

Diepgangsgesprek

Tijdens de tweede ronde zit je aan tafel met twee Novianen die inhoudelijk dicht bij jouw kracht en ambities staan. Afhankelijk van je niveau zijn dit seniors, principals of partners. Dit gesprek vraagt van beide kanten om meer diepgang. Wij gaan inhoudelijk in op onze opdrachten en jij krijgt de kans om aan de hand van je ervaringen te laten zien wat je kunt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we je vragen om een voorbeeldopdracht vanuit het Novius Raamwerk te benaderen.
Na dit tweede gesprek volgt opnieuw een kiesmoment. Doorgaan betekent voor kandidaten op senior- en principalniveau een derde ronde waarbij in ieder geval een partner aanwezig is. Dit derde gesprek moet je zien als een verdere wederzijdse verdieping van de match. Voor kandidaten op junior- en mediorniveau zijn twee gesprekken meestal genoeg.
Als na alle gesprekken het wederzijdse gevoel nog steeds positief is,  doen we een voorstel indiensttreding. Na akkoord zetten we deze om in een arbeidsovereenkomst. Nieuwe Novianen krijgen altijd eerst een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om bij goed functioneren een vaste aanstelling aan te bieden.

carrière

Werken bij Novius

Wij versterken voortdurend ons team met talentvolle adviseurs, architecten en projectmanagers die succesvol veranderingen tot stand brengen bij onze opdrachtgevers.

Lees meer

Vacatures

Meer vacatures

Aanpak

Het Novius Business Empowerment Framework

Het Novius ‘ Business Empowerment Framework’  biedt veel houvast bij het succesvol en toekomstvast vormgeven en doorvoeren van verandering. Het framework bevat alle onderdelen die hierbij ...

Lees meer

Academy

Novius Academy opleidingen en trainingen

Novius vindt het belangrijk om haar kennis en ervaring te delen. Vanuit de Novius Academy bieden we daarom een breed scala aan opleidingen voor het bedrijfsleven en de overheid....

Lees meer