over ons

Over Novius

Over Novius

Novius helpt organisaties presteren en excelleren onder verschuivende marktomstandigheden. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we robuuste strategieën en innovatieve bedrijfsoplossingen, vaak met inzet van moderne ICT. Natuurlijk blijven we vervolgens aan boord om garant te staan voor een succesvolle invoering van ons advies. Zo creëren we oplossingen die breed gedragen worden en daarmee extra krachtig zijn.

Onze kennis en vaardigheden dragen we graag over op anderen. Novius Academy biedt opleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling en informatievoorziening. Daarnaast zijn er trainingen voor het verbeteren en aanscherpen van de persoonlijke vaardigheden van professionals.

Succesvolle businesstransformaties
Novius heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van complexe businesstransformaties. Wij opereren aan de top van het bedrijfsleven en de overheid. Tientallen tevreden klanten hielpen we de afgelopen jaren bij het ontwikkelen van een efficiënte, marktgerichte, flexibele bedrijfsinrichting. Wij werken vanuit innovatieve businessmodellen en moderne ICT-mogelijkheden, en stellen de organisatie en haar wensen en doelstellingen zonder uitzondering voorop.

Professionals met toptalent
De professionals van Novius kenmerken zich door creativiteit en lef. Toptalenten op het gebied van zowel vakkennis als persoonlijke vaardigheden en drive. Onze adviseurs combineren objectiviteit met betrokkenheid; resultaatgerichtheid met een nauwe samenwerking met de klant. Hun kennis en ervaring stelt ze bovendien in staat om binnen organisaties de benodigde creativiteit en energie te mobiliseren voor positieve verandering.

Kennis om te delen
Novius vindt het belangrijk dat kennis wordt gedeeld. State-of-the-art kennis wordt in competence centers gebundeld, wat onze dienstverlening extra krachtig maakt. Ook delen onze professionals hun vaktechnische knowhow graag met collega’s en opdrachtgevers door het publiceren van boeken en artikelen. Daarnaast organiseren we regelmatig themabijeenkomsten voor onze klanten en bieden we opleidingsprogramma’s aan via de Novius Academy.

Stimulerende werkomgeving
Novius biedt haar professionals een stimulerende, professionele en zakelijk informele werkomgeving met een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven. Persoonlijke groei binnen een hecht teamverband staat daarbij steeds centraal.

 

Onze mensen

Wij ondersteunen organisaties bij het omgaan met nieuwe concepten en ideeën. En dat is mensenwerk. Lees meer over onze Novianen.

Lees verder

Geschiedenis

Novius werd in 1992 geboren vanuit de visie dat een combinatie van optimale bedrijfsvoering en slimme inzet van ICT van groot strategisch belang is voor organisaties. Inzet van IT werd... Lees verder